Дом Бели Камен окружен је природом и тишином

Дом за старе Бели Камен нуди посебну негу и пријатну атмосферу

Дом за старе Бели Камен се налази у мирном делу Драгачева у Котражи изолован од градске гужве и буке. Пројектован је тако да пружи удобност правог породичног дома и сав комфор хотелског смештаја.

У понуди имамо комплетно опремљене апартмане хотелског квалитета уз то сваки спрат има заједнички боравак са телевизором. Дом поседује централну трпезарију и дневни боравак, пространо двориште са стазама за шетњу у уређеноим зеленилу и цвећу.

У оквиру Дома се налази амбуланта као и простор за физикалну терапију.

галерија

Наш дом Бели Камен

Дом окружује идилични врт, пружајући нашим корисницима сву лепоту природног окружења. На свега два километара од центра Котраже, објекат је грађен да задовољи најразличитије потребе наших корисника. Његова локација додатно олакшава процес прилагођавања Ваших најстаријих чланова породице новом начину живота, омогућавајући вам свакодневне посете. У делу Драгачева који је лишен градске верве-Котражи, налази се Дом Бели Камен. У њему корисници уживају у апартманима хотелског квалитета са погледом на лепоте природе, као и уврту који им је на располагању. Сунчани врт нашег дома поред разноликог цвећа поседује и летњиковац за свакодневно дружење и упијање свежег ваздуха. Посебну пажњу посвећујемо уређивању просторија у унутрашњости Дома, као и уређивању баште јединственог изгледа и најлепшег садржаја у којој наши корисници могу уживати током целог лета.
0
ЗАДОВОЉНИХ КЛИЈЕНАТА
ДОМ ЈЕ ОКРУЖЕН ПРИРОДОМ
0
КИЛОМЕТАРА ОД ЧАЧКА
0
ЛЕЖАЈЕВА

Дом за стара лица Бели Камен је луксузно опремљена зграда са капацитетом од 40 лежајева

Поседује удобне намештене једнокреветне, двокреветне и трокреветне собе. Свака соба има купатило, телевизор, клима уређаје, нове кревете са душецима од специјалног материјала, наткасне, сточиће, столице и фотеље специјално направљене за доступно коришћење и лако руковање.

Дом има видео надзор 24 часа

На сваком спрату је заједнички дневни боравак.

У приземљу се налази централни дневни боравак, такође у приземљу је и пространа трпезарија за ручавање.
На располагању је и велико двориште са стазама за шетњу, заједничко дружење, прославе и посете у опремљеном зеленилу и цвећу.

Дом за старе Бели Камен, Котража ББ, 32235 Котража, Република Србија